Konkurs za vršnjačke edukatore 2015.

U skladu sa vrednostima i strategijom, a propisano akcionim planom politike za mlade Vojvodine, Omladina JAZAS-a Novi Sad raspisuje: KONKURS ZA VRŠNJAČKE EDUKATORE IZ OBLASTI PREVENCIJE HIV/AIDS-a, BOLESTI ZAVISNOSTI I REPRODUKTIVNOG ZDRAVLJA .

Ukoliko ste učenik/ca Srednje škole, student/kinja Univerziteta u Novom Sadu, spremni ste da usvojite znanje iz oblasti prevencije HIV/AIDS-a, bolesti zavisnosti ili reproduktivnog zdravlja, edukujući kasnije svoje vršnjake o ovim temama, kroz radionice , onda je ovaj konkurs prava prilika za Vas.

Omladina JAZAS-a Novi Sad omogućiće svim odabranim kandidatima sve potrebne uslove za kvalitetnu edukaciju i pripreme za primenu znanja:

• Prolazak kroz obuku za vršnjačkog edukatora iz odabrane oblasti

• Priprema za realizaciju radionica i primenu znanja

Ko može da konkuriše: 

Mogu da konkurišu svi učenici/ce Srednjih škola, kao i studnti/kinje Univerziteta u Novom Sadu, koji žele da postanu vršnjački edukatori u oblasti prevencije HIV/AIDS-a, bolesti zavisnosti ili reproduktivnog zdravlja.

Koji su uslovi konkursa:

1. Potrebno je da ste učenik/ca Srednje škole, student/kinja Univerziteta u Novom Sadu

2. Da imate motivaciju da se edukujete na neko od ponuđenih tema

3. Da imate motiva da kroz realizaciju radionica svoje znanje prenesete svojim vršnjacima

4. Da ste komunikativni

5. Da volite druženje i timski rad

Kako se konkuriše: 

Potrebno je da vaše ime i prezime, broj telefona i naziv škole/fakulteta pošaljete na e-mail adresu:milos.peulic@jazas.rs, javite putem telefona: 021/45 45 14 ili sms-om na broj 069/121 45 34.

Rok za prijavu: 20.06.2015. godine

Obuka će biti održana u avgustu/septembru mesecu ove godine. Svi odabrani kandidati biće blagovremeno obavešteni. Svi polaznici koji uspešno završe obuku imaju mogućnost honorarnog angažmana u Omladini JAZAS Novi Sad tokom period od 3 – 6 meseci.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: