Konkurs za volontiranje u okviru Sajma stipendija 2016.

Sajam stipendija na Univerzitetu u Beogradu posetilo je prošle godine 3000 studenata, predstavljeno je preko trideset stipendija tokom jednog dana, svakako je najposećenije dešavanje u organizaciji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Ukoliko želite da budete deo ove priče, priključite se organizaciji Sajma stipendija 2016 koji će se održati 5. i 6. oktobra 2016. godine u zgradi i bašti Rektorata Univerziteta u Beogradu (Studentski trg 1).

Cilj ove jedinstvene manifestacije je da okupi što veći broj domaćih i stranih institucija koje dodeljuju stipendije i pružaju druge oblike finansijske podrške studentima i diplomcima Univerziteta u Beogradu, kao i sve zainteresovane koji žele da se informišu o aktuelnim programima.

Volonterski rad podrazumeva angažovanje u periodu od 21. septembra do 7. oktobra na sledećim aktivnostima:

  • Pripremanje najava i drugog materijala, saradnja sa medijima i fakultetima
  • E-marketing događaja, uređenje prostora
  • Logistička i organizaciona podrška tokom samog događaja
  • Hostovanje stipenditora tokom samog događaja

Pridružite nam se i unapredite svoje organizacione i komunikacione veštine, steknite praktična znanja i timski duh, upoznajte nove ljude!

Konkurs je otvoren za studente svih fakulteta Univerziteta u Beogradu, a prijavu možete popuniti ovde.

Svi izabrani kandidati će proći obuku u okviru koje će se detaljnije upoznati sa organizacijom sajma i svojim zaduženjima.

Rok za prijavu je 15. septembar 2016.

Vidimo se!

Izvor: Centar za razvoj karijere

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: