Konkurs za volontiranje u okviru Sajma stipendija 2015

Prvi sajam stipendija Univerziteta u Beogradu 2011. godine posetilo je 3000 studenata, predstavljeno je preko trideset stipendija tokom jednog dana, svakako je najposećenije dešavanje u organizaciji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu. Ukoliko želite da budete deo ove priče, priključite se organizaciji Sajma stipendija 2015 koji će se održati 8. oktobra 2015. godine u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu (Studentski trg 1).

Cilj ove jedinstvene manifestacije je da okupi što veći broj domaćih i stranih institucija koje dodeljuju stipendije i pružaju druge oblike finansijske podrške studentima i diplomcima Univerziteta u Beogradu, kao i sve zainteresovane koji žele da se informišu o aktuelnim programima.

Volonterski rad podrazumeva angažovanje u periodu od 25.septembra do 9. oktobra  na sledećim aktivnostima:

·         Pripremanje najava i drugog materijala, saradnja sa medijima i fakultetima

·         E-marketing događaja, uređenje prostora

·        Logistička i organizaciona podrška tokom samog događaja

Pridružite nam se i unapredite svoje organizacione i komunikacione veštine, steknite praktična znanja i timski duh, upoznajte nove ljude!

Konkurs je otvoren za studente svih fakulteta Univerziteta u Beogradu, a prijavu možete popuniti ovde

Svi izabrani kandidati će proći obuku u okviru koje će se detaljnije upoznati sa organizacijom sajma i svojim zaduženjima.

Rok za prijavu je 20. septembar 2015.

Ovom prilikom se možete prijaviti za volontiranje na svečanosti dodela sertifikata praktikantima u okviru završnog dela programa BG PRAKSA 2015. koja će se održati u Starom dvoru 25. novembra 2015. godine.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: