Konkurs za volontere tokom Evropskog prvenstva u vazduhoplovnom modelarstvu

Univerzitet u Beogradu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva studente i diplomirane studente da se prijave na konkurs za volontiranje tokom Evropskog prvenstva u vazduhoplovnom modelarstvu u Vazduhoplovnom savezu Srbije. Rok za prijave je 18.jul 2016.

Vazduhoplovni savez Srbije od 13. do 20. avgusta 2016. organizuje, u saradnji sa Svetskom vazduhoplovnom federacijom i Ministartvom omladine i sporta Republike Srbije, Evropsko prvenstvo u vazduhoplovnom modelarstvu u mestu Aradac kraj Zrenjanina.

Zbog specifičnosti pravila takmičenja i broja prijavljenih učesnika (do sada je prijavljeno oko 250 takmičara iz 30 evropskih zemalja), raspisuje se konkurs za volontere koji bi učestvovali na poziciji: Merilac vremena – sudija.

Potrebno je oko 30 volontera za 30 startnih mesta, tj. reprezentacija, a svaki volonter radiće na po jednom startnom mestu uz iskusnog sudiju.

VIŠE INFORMACIJA O TAKMIČENJU

Detalji konkursa:

Naziv pozicije – merilac vremena/sudija/TIMEKEEPER

Broj potrebnih volontera – 35

Zaduženje – Merenje vremena leta vazduhoplovnih modela uz pomoć štoperice i praćenje leta modela dvogledima. Zapisivanje rezultata. Overa i potvrda izmerenog rezultata od strane takmičara. Prosleđivanje zabeleženog (izmerenog) rezultata glavnom sudiji.

Vreme i mesto angažovanja – 15. – 19. avgust 2016. (tri dana takmičenja 16,17, i 18.avgust 2016). Teren pokraj sela Aradac, kod Zrenjanina.

Uslovi koje treba da poseduje kandidat – osobe starije od 17 godina, elementarno znanje engleskog jezika, dobar vid, odgovornost i preciznost.

Rok za prijavljivanje – 18. jul 2016.

Način prijavljivanja – poslati CV i motivaciono pismo na email sport@vss.rs i nborovac@eunet.rs.

Šta nudimo – Organizovan prevoz iz Beograda do Zrenjanina i nazad. Smeštaj i ishranu od 15. do 19. avgusta u Melencima kraj Zrenjanina (Banja Rusanda). Prevoz sva 3 dana takmičenja od smeštaja do terena. Osveženje i ručak na terenu. Obezbeđivanje opreme za obavljanje dužnosti na terenu (dvogledi, štoperice i slično). Poklon paket (majica takmičenja i slično). Preporuka Vazduhoplovnog saveza Srbije. Unapred potpisivanje ugovora o volontiranju za navedeno takmičenje.

Izvor: CZRK

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: