Konkurs za volontere OSSI organizacije

OSSI, Organizacija srpskih studenata u inostranstvu je osnovana sa ciljem da pomogne studentima pri odlasku u inostranstvo, ali i da im bude potpora tokom studija, kao i pri povratku u Srbiju.

Danas Organizacija srpskih studenata u inostranstvu broji više hiljada članova u 14 ogranaka širom sveta. Zajedno,  učestvujemo u promociji Srbije u svetu, stičemo nova iskustva, prijateljstva, širimo interesovanja i radimo na novim idejama i projektima!

Od početka 2016. godine proslavljen je Dan državnosti Republike Srbije u  nekoliko država, održana su različita predavanja, projekat Stazama srpske  kulture, Summer Networking Event, kao i OSSIlacija 2016. Pred našim timom se nalazi još dosta interesantnih projekata. Iskoristite priliku, pridružite se mladim i ambicioznim studentima i postanite deo našeg  tima!

Konkurs je otvoren za sledeće timove:

  • Sektor za unutrašnje poslove i finansije
    (Benefit tim, Beogradski tim, Novosadski tim, Finansijski tim, Pravni tim)
  • Sektor za medije
    (Dizajn tim, Info OSSI tim, Pitajte OSSI, Sajt i tehnička podrška)

Za više informacija o otvorenim  pozicijama posetite našu stranicu. Konkurs je otvoren do10.09.2016. godine, a sve što je potrebno je da  pošaljete vašu biografiju na konkurs@ossi.rs i navedete za koju poziciju se  prijavljujete.

Radujemo se vašim prijavama! Srećno!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: