Konkurs za volontere Kancelarije za mlade

Želiš da postaneš volonter? Realizuješ programe koji će promeniti tvoje okruženje? Stekneš iskustvo koja će ti značiti za dalju karijeru?

Ukoliko je tvoj odgovor na ova pitanja „DA“, Kancelarija za mlade opštine Novi Beograd te poziva da se prijaviš na ovaj konkurs za volontere i postaneš deo našeg tima!

Kancelarija za mlade Novi Beograd realizuje veliki broj programa za mlade sa ove opštine kao što su Karijerni info kutak, Školica novinarstva, Evropski volonterski servis, Virtuelno postaje stvarno(st), Novi jezici na Novom Beogradu, Klub „Moja posla“. Svi ovi programi omogućavaju mladima dodatno usavršavanje kroz neformalnu edukaciju i kvalitetnije provođenje slobodnog vremena.

Radi unapređenja kvaliteta postojećih programa i kreiranja novih, Kancelarija za mlade Novi Beograd objavljuje konkurs za volontere, na kome će primiti dva volontera koja pokažu najveće interesovanje da se pridruže našem timu i svojim kvalitetom doprinesu radu ove kancelarije.

Od volontera se očekuje da nakon upoznavanja sa Kancelarijom za mlade, svojim angažovanjem od 6 do 10 sati nedeljno doprinesu unapređenju njenih programa.

Svi volonteri nakon završenog tromesečnog angažovanja dobijaju potvrdu da su volontirali u Kancelariji za mlade od strane opštine Novi Beograd.

Na konkurs se mogu prijaviti svi mladi između 15 i 30 godina, slanjem svoje biografije i motivacionog pisma na mejl: ivan.despotovic@novibeograd.rs do 05. oktobra 2015. godine.

Za sve dodatne informacije možete pozvati: 069 / 8808 701.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: