Konkurs za nove članove Grupe za SPEKOF

Pred tobom se nalazi formular za prijavu za Grupu za SPEKOF. Naš tim je sačinjen od ljudi koji veruju da se zalaganjem mogu promeniti stvari koje se ne daju menjati i realizovati ideje koje nikada nisu bile realizovane. Ako se pronalaziš u ovome, na pravom si mestu.

Pre nego što počnemo, želimo da napomenemo da je obavezno odgovoriti na pitanja koja su označena zvezdicom. Primetićeš da se neka pitanja odnose na stvari u kojima se možda i ne pronalaziš (programi, fotografisanje, pisanje), ali ne obeshrabruj se, jer to svakako nije najvažniji kriterijum koji se koristi za selekciju. Što se tiče vannastavnih aktivnosti, stavi sve ono čime si se do sada bavio/la, bio to neki sport, članstvo u nekoj organizaciji, kursevi, hobi, pisanje bloga, bavljenje promocijom, volonterski rad, plaćeni rad – čak i ono što ti deluje kao potpuno irelevantno za ono čime se naša organizacija bavi.

Ovo je samo prvi deo koji se odnosi na selekciju; nakon zatvaranja prijava uslediće najpre grupni, pa potom i individualni intervju. O tome ćeš blagovremeno biti obavešten/a.
Sada je vreme za popunjavanje formulara. Neograničeno je, kreni! 🙂

Prijava na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSda4fb0kATmEaw1R4Pf71P_Db-otW7elZGxDaSgTCVgG3-5iA/viewform?c=0&w=1

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: