Konkurs za članove organizacionog tima Seminara mladih BuildYourself

Otvoren je konkurs za članove organizacionog tima Seminara mladih 'BuildYourself'. Postani deo tima i organizuj seminar u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Seminar mladih “BuildYourself” prvi put organizovan je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, za samo nekoliko meseci zbog velikog interesovanja studenata organizovan je i na Fakultetu političkih nauka i Pravnom fakultetu. Seminar će u narednom periodu biti organizovan u Novom Sadu, Nišu i na ostalim fakultetima u Beogradu. Tokom sledeće godine seminar će biti organizovan u Zagrebu, Sarajevu, Mostaru i Podgorici.

Ukoliko želiš da stekneš nove veštine, upoznaš nove ljude, komuniciraš sa menadžerima nekih od najvećih kompanija, iskažeš svoju kreativnost onda te pozivamo da se prijaviš i postaneš deo organizacionog tima seminara mladih „BuildYourself“.

13140706_1087652094590822_735390936_n

Neki od sektora u kojima se možeš aktivirati su: marketing sektor, sektor za komunikaciju sa kompanijama, sektor za ljudske resurse i odnose sa učesnicima, sektor dizajna, audio i video produkcije, PR sektor…

Popuni prijavu putem linka:  https://goo.gl/0bNB83

Stranica seminara: www.facebook.com/seminarmladih

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: