„Infopolis“ otvorio poziv za nove volontere

Infopolis - omladinski info centar iz Novog Sada otvorio je poziv za prijem novih volontera i volonterki. Rok za prijavu je 8. februar.

Poziv je upućen mladima od 18 do 30 godina iz Novog Sada i okoline, a otvoreno je ukupno pet novih volonterskih pozicija.

Angažovanje u „Infopolisu“ obuhvata informisanje mladih kroz pružanje kvalitetnih, proverenih i njima prilagođenih informacija, pružanje podrške prilikom traženja odgovora na pitanja sa kojima se mladi susreću tokom života u Novom Sadu, kao i doprinos izradi baze informacija koja će biti dostupna mladima.

Zainteresovani mogu da se prijave putem mejla programinfopolis@gmail.com, sa naznakom „Info volonter/ka“. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, datum rođenja i broj telefona i priložiti kratku biografiju ili napisati prethodna volonterska iskustva, navodi se u pozivu.

Infopolis – omladinski info centar nalazi se u suterenu Apolo centra, Trg Slobode 3, a informacije o aktivnostima mogu se pratiti putem sajta ili zvanične Facebook stranice.

Izvor: RTV

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: