EU Build traži praktikante – asistente na projektima

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom EU Build poziva studente sa FON-a, Fakulteta političkih nauka, Ekonomskog fakulteta, Građevinskog fakulteta, Arhitektonskog fakulteta, Mašinskog fakulteta, Filološkog fakulteta, Elektrotehničkog fakulteta, Tehničko- Metarulškog fakulteta, i srodnih fakulteta da se prijave za program prakse u ovoj kompaniji. Rok za prijave: 23.11.2016.

Pozicija: Praktikant – asistent na projektima
Broj mesta: 6

Opis

EU Build je vodeća konsultantska kuća u oblasti investiranja, koja pomaže i investitorima da budu uspešniji u svom polju interesovanja. Kao lideri na teritoriji Srbije nudimo znanje, tehnike, veštine i alate kako da uspešno realizujete svoje projekte. Radeći sa nama, bićete uspešniji.

EU Build pruža pomoć organizacijama i pojedincima da postanu uspešniji u svom poslovnom okruženju.

Razvoj EU Build-a

Sa dugogodišnjim iskustvom na srpskom investicionom tržištu, razvili smo sposobnost da primenimo međunarodne standarde lokalno. Uz pomoć EU Build-a klijenti iz Srbije uspešno upravljaju svojim projektima čak iako nisu imali iskustva sa međunarodnim procedurama i razvijanju kapaciteta.

EU Build ima veoma razvijen program praksi već nekoliko godina i naši praktikanti su aktivno uključeni u rad na svim našim projektima.

Program rada i obuke studenta na praksi u EU Build-u traje 4 meseca, 4 sata svakog radnog dana.

Uslovi

Studenti završne godine Univerziteta u Beogradu sa FON-a,Fakulteta političkih nauka, Ekonomskog fakulteta, Građevinskog fakulteta, Arhitektonskog fakulteta, Mašinskog fakulteta, Filološkog fakulteta, Elektrotehničkog fakulteta, Tehničko- Metarulški fakultet, i srodnih fakulteta.

  • aktivno znanje engleskog jezika
  • poznavanje rada na računaru
  • dinamičnost, proaktivnost, timski rad i želja za usavršavanjem i napredovanjem

Način prijave
CV i motivaciono pismo poslati na office@eu-build.com i popuniti onlajn formular ovde.

Rok za prijavu    23/11/2016
Trajanje    4 meseca
Plata    Neplaćena praksa

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: