ESN BelUPgrade te poziva u svoj tim!

ESN BelUPgrade raspisuje konkurs za nove članove Event i Buddy tima!

Erasmus Student Network (ESN) je neprofitna internacionalna studentska organizacija namenjena pre svega mladim i uspešnim ljudima, koji vole putovanja, avanturu i druženje sa ljudima iz svih krajeva sveta. Nastala je 1989. sa idejom da „studenti pomažu studentima“ i to je i dan danas glavni moto organizacije. Čini je oko 15 000 aktivnih članova u preko 500 lokalnih sekcija u 39 zemalja, a funkcioniše na lokalnom, nacionalnom i internacionalnom nivou.

Ako i ti želiš da postaneš deo ESN porodice, pridruži nam se se u ESN BelUPgrade-u! Imaćeš priliku da pomažeš studentima na razmeni u Beogradu i da se družiš sa njima kroz razne aktivnosti koje organizujemo tokom semestra. Takođe, svojom aktivnošću moći ćeš da doprineseš samom funkcionisanju mreže i uz to razviješ mnoge veštine korisne za svoj lični razvoj.

Buddy tim- Čine ga domaći student tzv. ,,badiji” i ovaj tim predstavlja ključni deo interakcije sa studentima na razmeni I pruža ti mogućnost da kroz druženje i rad upoznaš ljude iz celog sveta, da kroz zabavu iskusiš culture drugih zemalja, da konačno primeniš znanje engleskog jezika osim za gledanje serija na Netflixu i sve to uz sticanje prijateljstva koja traju ceo život. Druži se sa strancima koji su odlučili da provedu semester kod nas, pokaži im našu domaću kuhinju, šta je pljeskavica, kako se pije rakija, nauč iga da peva na srpskom, objasni da mi sve radimo spontano i da izlazak u kafanu nikada ne odbijamo. Budi mu drug ovog semestra, pomozi mu da doživi svoje #Erasmus iskustvo.

Event tim- Imaš iskustva u organizovanju događaja? Podeli sa nama svoje ideje i učestvuj u stvaranju novih projekata! Garantujemo da nikad nisi organizovao Rakija Crawl ili Hangover Yogu! A ako nemaš iskustva u organizovanju događaja? Nije problem, pridruži se famoznom Event timu i za kratak rok nauči kako da napraviš događaj za 80 ljudi, kako da stupiš u kontakt sa menadžerom, kako da organizuješ Responsible Party ili International Dinner!

Jedan od najvažnijih zadataka Event tima je osmišljavanje WelcomeWeek-a i aktivnosti koje omogućavaju stranim studentima da se bolje upoznaju sa našom kulturom i istorijom, a i samim gradom. Tokom semestra organizujemo različite vrste događaja (movie nights, treasure hunts, kulturne večeri, žurke, putovanja po Srbiji, kvizove, karaoke…) kao i radionice pisanja CV-a, radionice o liderstvu i motivaciji. Energičan/a si, kreativan/a, druželjubiv/a i spreman/a za  velike avanture? Pridruži se našem Event timu i garantujemo ti jedno od najboljih druženja!

Prijave su otvorene do 17. januara u 23:59h. Po zatvaranju prijava bićete blagovremeno obavešteni o datumu održavanja intervjua na neki od ostavljenih kontakta. Više o našim aktivnostima možeš saznati na našoj FB stranici ili sajtu.

Zato ne gubi vreme, izaberi tim kome želiš da se pridružiš i popuni prijavu!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: