ESN BelUPgrade raspisuje konkurs za nove članove PR i Buddy tima!

Erasmus Studentska Mreža Beograd (Erasmus Student Network BelUPgrade) otvara konkurs za prijem novih članova u Buddy i PR tim.

Buddy tim čine domaći studenti tzv. „badiji“ čiji je zadatak da pomognu stranim studentima prilikom njihovog dolaska u naš grad na studije. U početku oni daju savete i pružaju pomoć stranim studentima, naročito oko nekih administrativnih i formalnih stvari (studentska viza, prevoz u gradu, menza, dokumenta za fakultet, stan, itd.), kasnije ih pozivaju i motivišu da dolaze na događaje koje organizujemo za njih, pomažući im tako da se što bolje integrišu u novu sredinu.

PR tim bavi se promocijom rada organizacije na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Website), davanjem relevatnih informacija o organizaciji, pisanjem članaka i drugih tekstova po potrebi i komunikacijom sa medijima. Neophodno je visoko znanje engleskog jezika i poželjno je osnovno poznavanje programa grafičkog oblikovanja (npr. Photoshop).

Prijave su otvorene do 4. septembra u 23.59h. Po zatvaranju prijava bićete blagovremeno obavešteni o datumu održavanja intervjua na neki od ostavljenih kontakta.

PRIJAVE na http://bit.ly/2c0ky87

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: