ESN BelUPgrade konkurs za nove članove

Erasmus Studentska Mreža Beograd (Erasmus Student Network BelUPgrade) otvara konkurs za prijem novih članova.

Erasmus Studentska Mreža Beograd (Erasmus Student Network BelUPgrade) otvara konkurs za prijem novih članova u sledeće timove:
– BUDDY
– EVENT
– SOCIALERASMUS
– PR
– IT

Da li se vidite u internacionalnom okruženju, sarađujući i družeći se sa otvorenim, kreativnim i motivisanim volonterima i stranim studentima, uvek spremnim da svoju zemlju i kulturu približe drugima na najbolji mogući način i uče jedni od drugih?

Ako je odgovor da, pridružite nam se u nekom od timova!

Buddy tim čine domaći studenti tzv. „badiji“ čiji je zadatak da pomognu stranim studentima prilikom njihovog dolaska u naš grad na studije. U početku oni daju savete i pružaju pomoć stranim studentima, naročito oko nekih administrativnih i formalnih stvari (studentska viza, prevoz u gradu, menza, dokumenta za fakultet, stan, itd.), kasnije ih pozivaju i motivišu da dolaze na događaje koje organizujemo za njih, pomažući im tako da se što bolje integrišu u novu sredinu. Ukoliko ste druželjubivi, imate timski duh i visoko znanje engleskog jezika, ovo je pravi tim za vas.

Event tim je tim koji organizuje kulturne i zabavne događaje kroz koje se strani studenti upoznaju sa našom državom, gradom i ljudima. Dobrom saradnjom i originalnim idejama, event tim stvara uspešne događaje, a uz to se njegovi članovi lično nadograđuju, rastu i uživaju u svakom koraku. Ako želiš da učestvuješ u stvaranju uspomena koje stranci ponesu odavde, ovaj tim je pravo mesto za tebe.

SocialErasmus tim se bavi organizacijom različitih radionica, predavanja i drugih društveno-korisnih aktivnosti na temu zdravlja, obrazovanja, borbe protiv nasilja, diskriminacije, zaštite životne sredine, skretanja pažnje na prirodne katastrofe, pomoći siromašnim i ugroženim grupama društva i napuštenim životinjama.

PR tim bavi se promocijom rada organizacije na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram, Website), pružanjem relevatnih informacija o organizaciji, pisanjem članaka i drugih tekstova po potrebi i komunikacijom sa medijima. Neophodan je visok nivo znanja engleskog jezika, i poželjno je osnovno poznavanje programa grafičkog oblikovanja. Takođe, u okviru PR tima otvara se i konkurs za poziciju fotografa za koju je neophodno posedovati fotoaparat.

IT je volonter koji je zadužen za izgled i organizaciju sajta Organizacije i usko sarađuje sa PR timom.

Prijave su otvorene od 18. do 25. januara 2017. u 23.59h. Po zatvaranju prijava bićete blagovremeno obavešteni o datumu održavanja intervjua putem telefonskog ili e-mail kontakta koji ste naveli u formularu.

Svi dobijeni podaci tretiraće se kao poverljivi i koristiti isključivo u svrhu selekcije kandidata. Podaci neće biti zloupotrebljeni ili distribuirani trećim licima.

Prijave na LINKU.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: