ELSA Privredna akademija vrši prijem 20 novih članova!

Evropsko udruženje studenata prava ELSA (European Law Students' Association) je međunarodna, studentska organizacija koja ostvaruje svoje ciljeve u svim državama Evrope i pojedinim državama van evropskog kontinenta. ELSA Privredna akademija postoji od 2009. godine i jedna je od najvećih strukovnih, studentskih organizacija u zemlji.

ELSA svoje ciljeve ostvaruje obavljajući različite aktivnosti kao što su pronalaženje studentskih praksi, organizacija seminara i konferencija, studijskih poseta, simulacija suđenja, tribina i slično. Kroz svoje aktivnosti ELSA doprinosi razvoju pravne nauke i profesionalnom usavršavanju studenata i mladih pravnika, omogućuje im da se upoznaju sa drugim pravnim sistemima i kulturama u duhu kritičkog dijaloga i naučne saradnje i pomaže im da steknu internacionalno profesionalno iskustvo.

Ako ste ambiciozni, komunikativni, motivisani da preuzmete odgovornost, puni pozitivne energije, kreativni, voljni da stičete nova znanja i veštine i volite da putujete postanite članovi ELSA-e Privredna akademija!

Način prijavljivanja: e-mail sa naznakom „UČLANJENJE“, koji sadrži Vaše ime, prezime i broj telefona poslati na elsa.privredna.akademija@hotmail.com

Rok za prijavljivanje: 28. februar 2016. godine u 00.00h

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: