Centar E8 traži volontere

Omladinska organizacija Centar E8 raspisuje konkurs za tri volontera koja će biti angažovana na aktivnostima od 1.februara do 1.juna 2016.godine. Potrebno je popuniti upitnik (nalazi se na dnu strane) najkasnije do 19. januara u ponoć. Srećno!

Voliš pozorište i veruješ da ono menja svet?

Želiš da volontiraš i zajedno sa nama, radiš iza scena na predstavama koje postavljaju pitanja i dokumentarne su?

Još uvek čitaš? Odlično, nastavi. Na dobrom smo putu!

Centar E8 je omladinska organizacija usmerena na rad sa mladim ljudima širom Srbije. Inovativnim kampanjama, upotrebom društvenih mreža i raznovrsnim metodologima rada edukujemo mlade na teme zdravi stilovi života, rodna ravnopravnost, prevencija nasilja i značaj aktiviranja u društvu.

Važan deo našeg rada je umetnost, koju stvaraju i izvode mladi. U našoj produkciji trenutno su na repertoaru predstave Muškarčine i Crvena: Samoubistvo nacije, koje se izvode u Bitef teatru i Žudnja koja je na repertoaru KPGT – a. Prošla godina donela je i rad na filmu Pored mene, a u ovoj su planirani novi pozorišni projekti, kao i nastavak rada u okviru kinematografije.

Verujemo da mladi imaju supermoći i da umetnost menja svet, pozivamo te da budeš deo misije stvaranja lepšeg i kvalitetnijeg sveta.

Šta znači biti deo misije i koje to supermoći su ti neophodne?

Ideja je da zajedno sa odabranom grupom volontera (vas troje), postanete deo našeg produkcijskog tima, tima koji radi na organizaciji, osmišljavanju, promociji i razvoju našeg pozorišnog i filmskog programa.

Ostvarenje te ideje podrazumeva da najmanje pet sati nedeljno, naredna četri meseca, možeš da posvetiš svom volonterskom angažovanju, da si spreman/a da radiš u timu, učiš i odgovorno obavljaš svoje zadatke.

Supermoći nepohodne za ostvarenje misije su: starost/mladost ( da imaš između 18 i 25 godina), vešta upotreba društvenih mreža, znanje engleskog jezika, iskrena zainteresovanost za pozorište i saglasnost sa vrednostima koje naš tim promoviše. Poželjno je iskustvo u omladinskog aktivizmu i/ili radu na umetničkim projektima.

Volntiranje će vam omogućiti proširenje produkcijskog i znanja o radu nevladinih organizacija. Razvijanje i praktičnu upotrebu vaših talenata. Rad u kreativnom i mladom timu, mogućnost dalje edukacije i učestvovanje na nacionalnim i međunarodnim treninzima. Nakon završetka programa, volonteri dobijaju sertifikate i podršku tima Centra E8 u daljem karijernom razvoju.

Imate vremena da do utorka 19. januara u ponoć popunite naš upitnik, a mi ćemo vas kontaktirati kako bismo dogovorili buduće aktivnosti. Volonterski program počinje 1. februara.

Prijavi se na sledećem linku: ONLINE PRIJAVA

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: