Budi volonter na Beogradskom festivalu cveća!!

Ako želiš da saznaš više o urbanoj ekologiji i naučiš kako da se aktiviraš i pomogneš da grad postane zelenije i humanije mesto za život u skladu sa prirodom pridruži se 7. Beogradskom festivalu cveća koji se održava 23 i 24. septembra u srcu donjeg Dorćola, na novoj lokaciji u prostoru namenjenom kreativnosti i društvenim promenama.

Festival okuplja veliki broj učesnika i izlagača koji inspiraciju nalaze u prirodi, afirmišu je kroz svoje stvaralaštvo i rad ili se bave njenom zaštitom. Brojni partneri i učesnici BFC-a su profesionalci iz različitih oblasti – kulture i umetnosti, arhitekture i pejzažne arhitekture, ekologije i zaštite životne sredine, obrazovanja, privrede, civilnog sektora i medija.

Volonteri u skladu sa svojim interesovanjima posle kratke obuke aktivno učestvuju u organizaciji događaja, stručnih predavanja, dečijim radionicama, postavci izložbi i ostalim aktivnostima pre, posle i za vreme manifestacije. Godine ili stručna sprema nisu ograničenje da se aktiviraš. Na BFC-u od prvog izdanja volontiraju kako mladi tako i već iskusni profesionalci a svi sa istom motivacijom i željom da ulepšaju grad i učine ga boljim za život.

Voloterske smene su tokom festivala u proseku oko 6 sati dnevno, svaki volonter posle ukupno 12 sati volontiranja stiče pravo da dobije sertifikat o volontiranju i upiše volotiranje na 7. BFC-u u svoj CV. Za sve volontere su obezbeđeni osveženje i jedan obrok po smeni. Volonteri su u obavezi da nose obeležja festivala i odgovorno obavljaju svoja zaduženja.

Prijave preko http://www.bfc.rs/sr/kontakt-info/prijava-za-volontere.html

Više o festivalu možete saznati na www.bfc.rs ili FB stranici festivala  https://www.facebook.com/BeogradskiFestivalCveca

Rok za prijavu je 19. 09.2016.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: