Budi promena koju želiš da vidiš u gradu – Postani Mladi ambasador

Da li ste znali da su vaši vršnjaci iz treće generacije Mladih ambasadora uključili mlade u kreiranje programa institucija kulture u Nišu, pokrenuli KreNI – konferenciju kreativnih industrija, organizovali Majski turnir, uspostavili saradnju sa dijasporom kroz razmenu kulture za znanje i u Zadužbini znanja sačuvali savete i iskustva uspešnih sugrađana?

Ukoliko želiš da budeš jedan od njih, pravi trenutak je SADA jer UG Mladi ambasadori raspisuje konkurs za izbor nove generacija Mladih ambasadora koja će realizovati ideje mladih, podržavati programe i promovisati kulturu, preduzetnički duh, sport i nenasilno ponašanje na sportskim manifestacijama.

Izabrani Mladi ambasadorima dobiće kontinuiranu edukaciju, priliku da realizuju svoje ideje i učestvuju u realizaciji različitih programa i projekata, kao i besplatan ulaz na manifestacijama brojnih partnera koji podržavaj program Ambasadora.

Konkurs je otvoren do 15. septembra 2016. godine za sve učenike i studente iz obrazovnih institucija u Nišu, a prijava se vrši popunjavanjem PRIJAVNOG FORMULARA.

Za sve informacije u vezi konkursa ili programa Mladih ambasadora, možete nas kontaktirati putem mejlaoffice@ambasador.rs.

Izbor Mladih ambasadora se realizuje u okviru projekta „Zajedno za kulturu po meri mladih“ koji finansira Grad Niš, a realizuje UG Mladi ambasadori.

Izvor: ambasador.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: