Prva ELSA-ina letnja škola u Beogradu

Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika (ELSA Beograd) ovih dana,u periodu od 1. do 8. jula, ugostilo je studente prava iz Evrope u okviru projekta Summer ELSA Law Schools (SELS),koji svake godine organizuje ELSA International.

Cilj ovog projekta jeste edukacija mladih studenata prava i članova ELSA-e iz svih delova Evrope, širenje kontakata stranih i domaćih studenata i upoznavanje kulture, tradicije i društvenog života grada u koji su primljeni na letnju školu. Teme koje se obrađuju na letnjoj školi, variraju od grada do grada, a u pitanju su mnogobrojne oblasti i grane prava.

Beograd je po prvi put domaćin SELS-a, a predavanja su na temu poslovnog prava (Business and Law). Predavanja na engleskom jeziku drže neki od profesora na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, advokatske kancelarije i advokati, stručnjaci u oblasti privrednog prava. Pored predavanja, organizovane su i posete muzejima, Belom dvoru, Narodnoj skupštini, razgledanje grada i naravno popularni beogradski noćni život.

Za celokupnu organizaciju, prijem i druženje sa gostima iz inostranstva zaduženi su članovi ELSA-e Beograd. Ovogodišnji SELS u Beogradu ima 22 učesnika iz Španije, Turske, Grčke, Norveške…

Za više informacija posetite naše profile na društvenim mrežama.

Facebook: www.facebook.com/selsbelgrade

Instagram: @selsbelgrade

A za sve ostale aktivnosti i dešavanja koje organizuje ELSA Beograd, zapratite zvančne stranice organizacije (ELSA Belgrade)!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: