Met Game Hackathon

Otvorene prijave za 24h online hakaton iz oblasti izrade video igrada za učenike 3. i 4. razreda srednjih škola.

Kako bismo najtalentovanijim učenicima i budućim studentima olakšali finansiranje i približili jedinstveni koncept studija na Univerzitetu Metropolitan i ove godine organizujemo takmičenje za učenike 3. i 4. razreda srednjih škola.

Nakon uspešno realizovanog takmičenja Global Game Jam, na redu je novo zanimljivo takmičenje iz izrade video igara „Online MET Game Hackathon“, u kome pobednički tim može da osvoji vaučer od 1.000 evra za troškove školarine na Fakultetu informacionih tehnologija, kao i vrene robne nagrade. I ove godine, kao i godinama unazad, glavni partner takmičenja je kompanija MAD Head Games, koja je tu da podrži takmičare u realizaciji njhovih ideja, kao i da vredno nagradi timove koji se plasiraju na prva tri mesta.

Prijave su zvanično otvorene, a svi zainteresovani mogu da prijave se za učešće OVDE. Takmičenje MET Game Hackathon powered by Mad Head Games, održaće se ONLINE u subotu, 20. februara, i nedelju, 21. februara, putem Zoom aplikacije.

Takmičari će imati zadatak da na postavljenu temu kreiraju video igru i prezentuju je komisiji koja će izglasati pobedničke timove. Prethodno iskustvo u kreiranju video igara takmičarima neće biti potrebno, jer je cilj ovog takmičenja da takmičari, pored osvajanja vrednih nagrada, nauče upravo to. Dakle, dovoljno je da takmičari budu inovativni, kreativni i timski orijentisani, a za sve ostalo smo tu mi!

Prijava na LINKU 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: