Online sajam zapošljavanja Francusko-srpske privredne komore

Od 17. do 24. novembra Francusko-srpska privredna komora će ponovo organizovati Online sajam zapošljavanja.

Sajam će biti održan na internet adresi www.francuskanedelja.rs, a deo je istoimene manifestacije koju Komora održava već četvrtu godinu zaredom.

Na sajmu će učestvovati članice Komore, kao i druga preduzeća i partnerske institucije.

Posetioci sajta imaće priliku da posete svaki od štandova zasebno, da pregledaju listu slobodnih radnih mesta, pošalju poruku, kao i da direktno razgovaraju sa predstavnicima ljudskih resursa.

Za sada je potvrđeno učešće vodećih francuskih kompanija u Srbiji poput Schneider Electric, Sanofi Aventis, banke Crédit Agricole. Prošle godine, na sajmu je učestvovalo preko 3.500 kandidata, a ove godine se očekuje učešće preko 5.000 akademaca.

Na istoj internet platformi od 17. do 24. novembra, Francusko-srpska privredna komora će pokrenuti Digitalnu mapu francuskih proizvoda i usluga koji se mogu pronaći na srpskom tržištu. Građane na ovom veb sajtu očekuju informacije o popustima koje će francuske i srpske kompanije ponuditi povodom Francuske nedelje.

www.francuskanedelja.rs

***

Francusko-srpska privredna komora osnovana je 2005. godine sa ciljem da se okupi francusko-srpska poslovna zajednica i unapredi bilateralna saradnja dve zemlje. Članica je Unije francuskih privrednih komora u inostranstvu., a danas okuplja preko 100 kompanija i preduzeća u Srbiji, među kojima su Alcatel-Lucent, Atos, Lafarge, L’Oreal, Michelin (Tygar Tyres), Schneider Electric, banke Crédit Agricole, Findomestic – BNP Paribas, Société Générale, itd.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: