ESTIEM Sajam zapošljavanja u petak na FTN-u

Na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu u petak 4. novembra, u periodu od 10 do 16 časova, udruženje studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta LG ESTIEM Novi Sad organizuje Sajam zapošljavanja.

ESTIEM Sajam otvara priliku studentima i studentkinjama da se upoznaju sa kompanijama i informišu o mogućnostima zaposlenja. Događaj je namenjen svim zainteresovanim studentima, diplomiranim inženjerima i master inženjerima koji će moći da ostave svoj CV i dobiju sve željene informacije, kaže se u najavi.

Na Sajmu je najavljeno učešće kompanija Continental, Tarkett, Nelt, Lear, Kaizen, Salesianer, ATC.

ESTIEM Sajam zapošljavanja organizuje se u okviru ESTIEM Konferencije koja će okupiti preko 250 studenata i budućih lidera iz 31 zemlje Evrope, a uz podršku Fakulteta tehničkih nauka i Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment.

ESTIEM je akronim od European Students of Industrial Engineering and Management. Osnovan je 1990. godine u Ajndhovenu, Holandija, i od samog osnivanja nastoji da uspostavi i unapredi saradnju i odnose između studenata iz različith delova Evrope. Okuplja više od 8000 studenata sa 79 univerziteta, tzv. Lokalnih grupa.

Lokalna grupa ESTIEM Novi Sad osnovana je na Fakultetu tehničkih nauka 2002. godine i najstarija je u Srbiji od sadašnje četiri (Novi Sad, Beograd, Kragujevac i Niš).

Izvor: RTV

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: