Beogradski sajam zapošljavanja i praksi

U Domu omladine u ponedeljak Beogradski sajam zapošljavanja i praksi.

Sekretarijat za privredu u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – filijala za grad Beograd, Privrednom komorom Beograda i Savetom za zapošljavanje Grada Beograda organizuje drugi po redu Beogradski sajam zapošljavanja i praksi koji će se održati u ponedeljak, 18. aprila, u Domu omladine Beograda (Makedonska 22) od 10 do 16 časova.

Svoju ponudu slobodnih poslova na sajmu će predstaviti oko 80 firmi iz Beograda, kojima je potrebno više od 2.000 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: menadžera prodaje, operatera na računaru, prevodilaca za engleski i italijanski jezik, profesora, proizvodnih radnika, hranitelja, radnika obezbeđenja, vozača, raznih inženjera, prodavaca, pica majstora, savetnika za osiguranje, mesara, kasira, magacionera, medicinskih sestara i lekara specijalista, baštovana, programera, šivača, vaspitača, pravnika, auto-električara, auto-mehaničara, konobara, kuvara, higijeničara, građevinskih radnika, armirača, tesara, turizmologa i drugih.

Na Beogradskom sajmu zapošljavanja četiri firme će ponuditi i profesionalno usavršavanje kroz stručnu praksu za oko 45 mladih bez posla.

PrintIzvor: www.beograd.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: