Volonterska praksa Gradske pijace

Volonterska praksa traje devet meseci i podrazumeva angažovanje na centralnim pijacama i pomaganje u obavljanju administrativnih poslova.

JKP ”Gradske pijace” poziva studente, apsolvente Poljoprivrednog fakulteta, Fakulteta veterinarske medicine, Ekonomskog i Pravnog fakulteta da se uključe u program Volonterskog centra.

Volonterska praksa traje devet meseci i podrazumeva angažovanje na centralnim pijacama, pomaganje u obavljanju administrativnih poslova, kao i učestvovanje u realizaciji promotivnih aktivnosti Preduzeća.

Radne biografije zainteresovani mogu dostaviti elektronskom poštom na adresu prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs do 02.11.2015. godine.

Inače, ovo preduzeće upravlja sa 31 pijacom i raspolaže sa oko 180.000 metara kvadratnih pijačnog prostora, od čega je 42.000 m2 komercijalnog poslovnog prostora pod objektima, 8.163 tezge i 834 rashladne vitrine.

JKP ”Gradske pijace” izdaje u zakup pijačne objekte i opremu i u svakom trenutku obezbeđuje nesmetani promet robe i usluga, brine o redu i svim najvažnijim tehničkim uslovima prodaje robe.

Stalnim osavremenjivanjem poslovanja čuva tradicionalnu ulogu pijaca u savremenim uslovima.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: