Volonterska praksa Gradske pijace

Volonterska praksa traje devet meseci i podrazumeva angažovanje na centralnim pijacama i pomaganje u obavljanju administrativnih poslova.

JKP ”Gradske pijace” poziva studente, apsolvente Poljoprivrednog fakulteta, Fakulteta veterinarske medicine, Ekonomskog i Pravnog fakulteta da se uključe u program Volonterskog centra.

Volonterska praksa traje devet meseci i podrazumeva angažovanje na centralnim pijacama, pomaganje u obavljanju administrativnih poslova, kao i učestvovanje u realizaciji promotivnih aktivnosti Preduzeća.

Radne biografije zainteresovani mogu dostaviti elektronskom poštom na adresu prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs do 02.11.2015. godine.

Inače, ovo preduzeće upravlja sa 31 pijacom i raspolaže sa oko 180.000 metara kvadratnih pijačnog prostora, od čega je 42.000 m2 komercijalnog poslovnog prostora pod objektima, 8.163 tezge i 834 rashladne vitrine.

JKP ”Gradske pijace” izdaje u zakup pijačne objekte i opremu i u svakom trenutku obezbeđuje nesmetani promet robe i usluga, brine o redu i svim najvažnijim tehničkim uslovima prodaje robe.

Stalnim osavremenjivanjem poslovanja čuva tradicionalnu ulogu pijaca u savremenim uslovima.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»