V+O Communication konkurs za praksu

Ako si student završne godine fakulteta i želiš da stekneš znanja i veštine iz oblasti komunikacija, odnosa sa medijima i javnošću,zanima te digitalni svet oko tebe, a smatraš za sebe da si uporan/a, vredan/a i kreativan/a, onda imamo mesto za tebe u našem timu.

Pošalji svoj CV na office@vando.rs , a uz njega nam dostavi i kratko propratno pismo gde ćeš navesti zašto želiš da nam se pridružiš. Praksa će biti organizovana u trajanju od 3 meseca i za to vreme bićeš u prilicida prođeš kroz sve čime se mi bavimo i da stekneš sva potrebna iskustva u komunikaciji sa ljudima i medijima, za rad na projektima i dešavanjima, ali i primeni digitalnih rešenja u marketingu.

Čekamo te. Prijavi se. Budi deo V+O team-a!

V+O Communication je vodeća konsultantska kuća u oblasti komunikacija u Jugoistočnoj Evropi sa kancelarijama u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji, Albaniji i Kipru. Mi smo regionalni partneri i konsultanti brojnih korporacija, vlada, institucija, organizacija i njihovih lidera. Sa više od 150 obučenih internacionalnih eksperata u oblasti komunikacija, timom direktora sa bogatim poslovnim iskustvom, snažnim odnosima sa medijima i drugim donosiocima odluka, obezbeđujemo strateški pristup, proaktivno savetovanje, profesionalne odnose sa klijentima i brzo reagovanje. V+O Communication pokriva čitav spektar najrazličitijih usluga iz oblasti konsaltinga i komunikacija, pružajući usluge za više od 120 vodećih multinacionalnih i lokalnih kompanija, na tržištu od 60 miliona ljudi u regionu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»