Veliki javni konkurs za nova radna mesta i radnu praksu za mlade buduće nastavnike

Pokret za evropski razvoj obrazovanja i Srednja škola Artimedia, uz podršku Ministarstva omladine i sporta, raspisuju javni konkurs za 10 radnih mesta i 10 pozicija stručne prakse za nastavnike i školske psihologe.
Pozivamo mlade da učestvuju na javnom konkursu za radna mesta i radnu praksu na pozicijama nastavnika opšteobrazovnih predmeta* i psihologa kroz program zapošljavanja koji realizuje Pokret za evropski razvoj obrazovanja (PERO) u okviru projekta „Kako do posla“, koji finansira Ministarstvo omladine i sporta.
Konkurs je otvoren za motivisane mlade profesionalce (do 30. godina, u skladu sa Zakonom o mladima), koji žele da se radno angažuju ili steknu iskustvo kroz praksu u Srednjoj školi Artimedia.
Opšti uslovi konkursa:
  • završeno odgovarajuće obrazovanje
  • odlične komunikacijske veštine
  • spremnost na timski rad
  • odgovornost i preciznost u radu
Kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove konkursa, koji su u skladu sa Pravilnikom o prijemu nastavnika u radni odnos Srednje škole Artimedia, a možete ih pogledati OVDE.
Pored prilike za radno angažovanje, učenje i sticanje radnog iskustva u Srednjoj školi Artimedia, PERO će mladim nastavnicima obezbediti i obuku koja će im pomoći da se bolјe snađu u školskom okruženju, bolјe komuniciraju sa učenicima, kao i da koriste nova znanja, tehnike i tehnologije u obrazovanju.
Prilikom prijavljivanja kandidati treba da dostave:
  • Radnu biografiju (CV)
  • Skeniranu diplomu / uverenje sa osnovnih studija
  • Motivaciono pismo
Neophodnu dokumentaciju možete poslati elektronskom poštom na adresu info@pokretpero.rs najkasnije do 01.06.2015.godine u 15 časova.
*Spisak opšteobrazovnih predmeta za koje su otvorene pozicije možete naći OVDE
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: