Vazduhoplovni savez Srbije

Vazduhoplovni savez Srbije raspisao je konkurs za prijem dva praktikanta na stručnu praksu na poziciji prevodioca u trajanju od šest meseci. Rok za prijavu je 26. oktobar.

Opis

Prevođenje tekstova sa sajta Vazduhoplovnog saveza Srbije, pravilnika, dokumenata i dopisa sa engleskog jezika na srpski i obrnuto.

Uslovi

Studenti treće i četvrte godine Filološkog fakulteta
Način prijave

CV i motivaciono pismo poslati na sport@vss.rs, a u cc staviti pr@vss.rs i prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs

Sa naznakom (Subject): Praktikant prevodilac

Rok za prijavu     26/10/2015
Trajanje     6 meseci
Planiran početak     01/11/2015

Lokacija     Uzun Mirkova 4/1, Beograd

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»