Uključi se Marketplace of Ideas 2015!

Projekat „Marketplace of Ideas“ („Berza ideja“) je namenjen mladima od 18-30 koji se bave savremenim tehnologijama i pruža im mogućnost da sarađuju sa nekim od najvećih kompanija iz sektora informacionih i komunikacionih tehnologija.

Ova platforma ima za cilj da kroz programe prakse, kao i druge oblike saradnje ostvari bolje povezivanje privatnog sektora i mladih. Platforma će u buduće biti  jedan od servisa KZMU i na taj način će biti dostupna svim mladima koji će imati priliku da sa mentorima razvijaju svoje ideje i steknu praktična znanja koristeći nove tehnologije.

Dalji razvoj platforme realizuje se kroz projekat „Ekonomsko i organizaciono osnaživanje mladih na teritoriji Grada Beograda“ koji sprovodi Grad Beograd, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Kako možeš da učestvuješ?

  1. Odaberi kompaniju i zadatak koji ti odgovaraju ili definiši svoju ideju;
  2. Prijavi se na: marketplaceofideas.rs/prijava. Predstavnici kompanija će kontaktirati odabrane kandidate.

Možeš da prijaviš neograničenbroj ideja i da konkurišeš za višekompanijskih zadataka. Pri tome, u svakom od prijavljenih zadataka/ideja možeš da učestvuješ samostalno ili da okupiš svoju ekipu i oformiš tim.

Ukoliko ti trenutna ponuda ne odgovara, ne brini! Prati nas redovno na našoj Fejsbuk stranici  ili na Twitter-u gde ćemo redovno objavljivati imena novih kompanija i novih zadataka!

Ovo, naravno, nije sve!

Nakon praktičnog dela smo ti spremili i program obuke, kako bismo se pobrinuli da budeš potpuno spreman za svoj prvi tržišni nastup.

Takođe, imaš priliku da na Belgrade Venture Forum-u javno predstaviš rezultate rada ostvarene tokom učešća u projektu Marketplace of Ideas.

Da li ti sve ovo zvuči kao ponuda koja se ne odbija?

Prijavi se: www.marketplaceofideas.rs/prijava

Imaš još pitanja?

Kontaktiraj nas: www.marketplaceofideas.rs/kontakt

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: