Tromesečna praksa u grčkim kompanijama za 62 studenta

Vojvođanska bankatradicionalno podržava projekat „Grčkom inicijativom do radnog iskustva“ koji se po drugi put realizuje pod patronatom Ambasade Grčke u Beogradu, a u saradnji sa Helenskim privrednim udruženjem i Univerzitetom u Beogradu.

Cilj ovog projekta je da obezbedi tromesečnu praksu za 62 studenta, kao i stručno usavršavanje, povezivanje sa tržištem rada i umrežavanje u grčko poslovanje u Srbiji. Na ovaj način promovišu se i helenske kompanije u Srbiji, koje su snažan činilac razvoja bilateralnih trgovinskih i ekonomskih odnosa Grčke i Srbije.

Svi zainteresovani studenti osnovnih i postdiplomskih studija Univerziteta u Beogradu mogu se prijaviti za jednu ili više pozicija slanjem CV-a na portal www.studentskapraksa.com do 3. marta.

Svaka kompanija – učesnica će imati pristup bazi podataka portala i na taj način pratiti prijave studenata do završetka procesa selekcije.Selekciju studenata će izvršiti isključivo kompanije koje učestvuju u ovoj nezavisnoj inicijativi do 11. marta, a tromesečna praksa će trajati od 14. marta do 13. juna 2016. godine.

Po završetku programa, studentima će biti uručena Potvrda o završenoj praksi na svečanosti koja će se održati na Univerzitetu u Beogradu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»