Tromesečna praksa u grčkim kompanijama za 62 studenta

Vojvođanska bankatradicionalno podržava projekat „Grčkom inicijativom do radnog iskustva“ koji se po drugi put realizuje pod patronatom Ambasade Grčke u Beogradu, a u saradnji sa Helenskim privrednim udruženjem i Univerzitetom u Beogradu.

Cilj ovog projekta je da obezbedi tromesečnu praksu za 62 studenta, kao i stručno usavršavanje, povezivanje sa tržištem rada i umrežavanje u grčko poslovanje u Srbiji. Na ovaj način promovišu se i helenske kompanije u Srbiji, koje su snažan činilac razvoja bilateralnih trgovinskih i ekonomskih odnosa Grčke i Srbije.

Svi zainteresovani studenti osnovnih i postdiplomskih studija Univerziteta u Beogradu mogu se prijaviti za jednu ili više pozicija slanjem CV-a na portal www.studentskapraksa.com do 3. marta.

Svaka kompanija – učesnica će imati pristup bazi podataka portala i na taj način pratiti prijave studenata do završetka procesa selekcije.Selekciju studenata će izvršiti isključivo kompanije koje učestvuju u ovoj nezavisnoj inicijativi do 11. marta, a tromesečna praksa će trajati od 14. marta do 13. juna 2016. godine.

Po završetku programa, studentima će biti uručena Potvrda o završenoj praksi na svečanosti koja će se održati na Univerzitetu u Beogradu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: