Trizma Reverse Mentorship Program

Kompanija Trizma organizuje Reverse Mentorship program za studente i studentkinje, apsolvente i diplomce do 25 godine sa ciljem da se mladim ljudima omogući direktna saradnju sa Leadership timom kompanije Trizma kao i njenim zaposlenima.

Cilj  ovog programa je da mladi kroz aktivno učešće  iskažu svoja interesovanja i da svojim angažovanjem kroz komentare i ideje, utiču na kreiranje poslovnog okruženja za koje smatraju da će na najbolji način razviti njihova znanja i veštine.

Ovaj program može biti koristan za sve mlade ljude koji žele profesionalno usmerenje i podršku iskusnih menadžera iz različitih oblasti, kao i mogućnost povezivanja sa mladima sličnih interesovanja.

Detaljnije informacije o uslovima programa možete naći na samom sajtu Trizme.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»