Telenor START letnja praksa za mlade

Kompanija Telenor pozvala je mlade da se do 29. maja prijave za Telenorovu START letnju praksu. Praksa traje mesec dana i namenjena je studentima završnih godina osnovnih ili master studija svih fakulteta univerziteta u Srbiji kao i diplomcima bez radnog iskustva.

Tokom leta, dvanaestoro mladih imaće priliku da teorijska znanja stečena na fakultetu primeni u praksi, radeći na projektima u različitim sektorima kompanije.

Takođe, polaznici će na pažljivo odabranim treninzima i u radu sa mentorima razvijati veštine posebno važne u poslovnom svetu, dok će njih četvoro dobiti priliku da nakon leta u Telenoru nastave profesionalni razvoj u okviru jednogodišnje senior prakse.

Telenor START letnja praksa osmišljena je kao vid aktivne podrške mladim talentovanim ljudima koji traže zaposlenje ili žele da se bave preduzetništvom, pružajući im ono što im je najpotrebnije – prvo radno iskustvo, upoznavanje korporativne kulture multinacionalne kompanije i razvoj veština kao što su upravljanje projektima, prezentacione veštine, timski rad, apliciranje za posao i mnoge druge.

Prijava za Telenor START letnju praksu vrši se putem mejla summer.internship@telenor.rs.

Potrebno je dostaviti radnu biografiju, motivaciono pismo i video-snimak na temu „ The world goes digital“ u kome treba prikazati svoju ulogu u digitalizaciji srpskog društva. Video u trajanju do tri minuta potrebno je postaviti na neki od file hosting servera, a link ka snimku dostaviti u telu prijavnog imejla.

Konkurs je otvoren do 29. maja u 17 časova.

Kandidati koji uđu u najuži izbor biće obavešteni putem telefona ili mejla, a ukupno njih 12 će pohađati Telenor START praksu.

Detaljnije informacije mogu se pronaći na ovde.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: