Talent Pool 2016 ─ Izgradi svoju budućnost

Talent Pool 2016 – kompanija CRH Srbija traži ambiciozne i istaknute diplomce i studente završnih godina rudarskih, hemijskih, tehnoloških, građevinskih i elektotehničkih fakulteta u Srbiji, spremnih da prihvate izazov i postanu deo CRH tima!

U okviru projekta mladi talenti će dobiti priliku da primene stečeno znanje u praksi, posete kompaniju i učestvuju na brojnim radionicama. Prijavite se za „Talent Pool 2016” preko sajta www.crhserbia.com do 28. aprila 2016. godine. Najbolje studente očekuju ponude za posao! Za više informacija možete nas kontaktirati putem mail-a beograd@best.eu.org, sa naslovom [Talent Pool 2016].

Untitled-1-526x800

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»