Studentska praksa u Naftnoj industriji Srbije

Naftna industrija Srbije u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente zainteresovane za obavljanje studentske prakse ovog leta da se prijave na otvoren poziv za studentsku praksu u ovoj kompaniji. Rok za prijave: 29.maj 2016.

Studentska praksa 2016

Broj mesta:160
Lokacija: Novi Sad, Beograd, Zrenjanin, Pančevo, Kragujevac, Čačak, Niš

Svake godine tokom letnjih meseci preko 100 studenata završnih godina studija dobije priliku da kroz Letnju studentsku praksu u NIS-u upozna našu kompaniju i stekne prva praktična iskustva. Ova prilika svakako predstavlja najbolji način da se započne uspešna profesionalna karijera.

Studenti različitih obrazovnih profila, spremni da uče, vredno rade i upoznaju poslovne procese od jula do oktobra postaju deo tima jedne od najuspešnijih kompanija u regionu i uz konstantnu podršku svojih mentora dobijaju priliku da načine prve korake u svom profesionalnom razvoju.

Sveža energija, nove ideje, radoznalost da se nauče nove stvari i procesi i znatiželja da se čuju odgovori od iskusnijih kolega čine da ovi mladi ljudi svojim pristupom doprinose razvoju kompanije dok sami dobijaju korisne i važne savete za nastavak svoje karijere.

Uslovi: studenti 3, 4. i 5. godine studija

Način prijave

Prijavljivanje se obavlja elektronskim putem na portalu NIS-a na linku:

http://posao.nis.rs/prijava/studentska-praksa-2016

Kada se prijavite, molimo popunite i naš PRIJAVNI FORMULAR radi evidencije vaše prijave.

Rok za prijavu    29/05/2016
Trajanje    3 meseca
Mentorska podrška    da

Izvor: CZRK

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: