Stručna praksa za 170 studenata u Kragujevcu

Letnja stručna praksa za studente Univerziteta u Kragujevcu biće organizovana tokom jula i avgusta u 26 ustanova i preduzeća čiji je osnivač lokalna samouprava, kao i u Kliničkom centru i Institutu za javno zdravlje.

Praksa će biti realizovati u dva ciklusa i to od 1. do 31. jula i od 1. do 31. avgusta, a biće angažovano više od 170 studenata Univerziteta u Kragujevcu.

Na konkurs se mogu prijaviti studenti završnih godina osnovnih, integrisanih i master akademskih studija sa 12 fakulteta koji funkcionišu pod okriljem kragujevačkog Univerziteta. Rok za prijavljivanje je 22. jun, a izabrani kandidati će biti obavešteni o rezultatima, najkasnije 5 dana po završetku konkursa.

Sve informacije o uslovima konkursa, prijavljivanju, kao i potrebnoj dokumentaciji zainteresovani studenti mogu pogledati na sajtu razvojkarijere.kg.ac.rs.

Studentsku letnju stručnu praksu organizuje ovdašnji Univerzitet u saradnji sa lokalnom samoupravom, Kliničkim centrum i Institutom za javno zdravlje.

Foto: www.infokg.rs

Izvor: www.infokg.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»