Stručna praksa u kompaniji Telekom Srbija

Obaveštavamo vas da je kompanija Telekom Srbija otvorila poziv za obavljanje obavezne stručne prakse za studente Univerziteta u Beogradu tokom 2017. godine.

Pozivaju se studenti Elektrotehničkog fakulteta (Telekomunikacije, informacioni sistemi, Računarska tehnika i informatika), Saobraćajnog fakulteta (Telekomunikacije), Fakulteta organizacionih nauka (menadžment, Informacioni sistemi i tehnologije), Matematičkog fakulteta (informatika), Filozofskog fakulteta (psihologija), Fakulteta političkih nauka (komunikologija) i Ekonomskog fakulteta (Finansije, bankarstvo i osiguranje, Računovodstvo, revizija i finansijsko upravljanje) da se prijave za realizaciju stručne prakse.

Prijavljivanje se obavlja elektronskim putem do  5. marta 2017. godine preko portala Univerzitetskog centra za razvoj karijere www.studentskapraksa.com gde će se prikupljati prijave i obaviti selekcija kandidata. Za prijavljivanje za praksu potrebno je da studenti na portalu naprave korisnički nalog u zoni za studente, postave svoj CV i izvrše prijavu za željenu praksu.

Obavezna stručna praksa se obavlja u periodu do kraja ove godine, a na osnovu utvrđenog nastavnog plana i programa. Za svakog studenta na praksi biće obezbeđena mentorska podrška. Predviđeno trajanje prakse je do mesec dana, a početak prakse biće definisan u dogovoru mentora i studenta.

Realizacija obavezne stručne prakse će se, na osnovu potpisanog Ugovora o saradnji između kompanije Telekom Srbija i Univerziteta u Beogradu obaviti preko Univerzitetskog centra za razvoj karijere i savetovanje studenata.

Napominjemo da Telekom Srbija zadržava pravo da odbije zahtev studenta usled obimnosti posla u određenom periodu godine. Takođe, napominjemo da će se od studenata naknadno zahtevati da dostave  overen i potpisan uput za praksu koji izdaje fakultet sa naznačenim željenim periodom obavljanja prakse i dužinu trajanja prakse koja je predviđena studijskom programom.

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»