Stručna praksa u kompaniji Delta Holding d.o.o.

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom Delta Holding d.o.o. poziva studente završne godine osnovnih studija, apsolvente, diplomce i studente master studija Saobraćajnog fakulteta da se prijave za program plaćene prakse u timu koji se bavi organizacijom aktivnosti u skladištu distributivnog centra DTS-a u Novoj Pazovi. Rok za prijavu: 19.12.2016.

Program prakse u timu koji se bavi organizacijom aktivnosti u skladištu distributivnog centra DTS-a

Broj mesta: 1
Lokacija: Prva centralna radna 4, Nova Pazova

Opis    

Ukoliko želite da svoja znanja stečena kroz teoriju primenite I u praksi uz pratnju visoko kvalifikovanih mentora, nudimo vam interesantnu i stimulativnu praksu u timu koji se bavi organizacijom aktivnosti u skladištu distributivnog centra DTS-a.

Informacije o praksi:

 • Praksa traje šest meseci sa mogućnošću zaposlenja
 • Radni dan traje osam sati
 • Radi se pet dana u nedelji (ponedeljak-petak)
 • Kandidati prolaze kroz proces selekcije (test, intervju)

Adresa: Prva centralna radna 4, Nova Pazova

Delta Transportni Sistem– DTS je jedna od vodećih logističkih kompanija u Srbiji. Specijalizovani za pružanje transportnih usluga na domaćem i inostranom tržištu, svojim partnerima obezbeđujemo kompletnu ponudu logističko – transportnih usluga i rešenja za sve logističke procese. Pouzdanost i kvalitet usluga koje pružamo potvrđuje dugogodišnja partnerska saradnja sa renomiranim svetskim i domaćim kompanijama.DTS je u stalnoj potrazi za kvalitetnim kadrovima koji su spremni da odgovore izazovima posla i da kroz izvrsnost, inovativnost, integritet, težnju ka najvećim dostignućima podrže dalji razvoj kompanije.

Uslovi    

 • Saobraćajni Fakultet, smer Logistika
 • Prednost imaju studenti završne godine osnovnih studija, apsolventi, diplomci i studenti master studija
 • Obavezno poznavanje MS office paketa
 • Prednost poznavanje engleskog jezika

Način prijave    

Prijave sa kratkom biografijom poslati u roku od 10 (deset) dana od dana objavljivanja konkursa na e-mail adresu:  hr@deltadmd.rs (subject: praksa u DTS-u) i popuniti prijavni formular ovde.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

U procesu selekcije kandidati neće biti neposredno niti posredno diskriminisaniu odnosu na zdravstveno stanje, odnosno invalidnost, pol, boju kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo.

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

 • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
 • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
 • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
 • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
 • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»