Stručna praksa u kompaniji Delta Holding d.o.o.

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom Delta Holding d.o.o. poziva studente završne godine osnovnih studija, apsolvente, diplomce i studente master studija Saobraćajnog fakulteta da se prijave za program plaćene prakse u timu koji se bavi organizacijom aktivnosti u skladištu distributivnog centra DTS-a u Novoj Pazovi. Rok za prijavu: 19.12.2016.

Program prakse u timu koji se bavi organizacijom aktivnosti u skladištu distributivnog centra DTS-a

Broj mesta: 1
Lokacija: Prva centralna radna 4, Nova Pazova

Opis    

Ukoliko želite da svoja znanja stečena kroz teoriju primenite I u praksi uz pratnju visoko kvalifikovanih mentora, nudimo vam interesantnu i stimulativnu praksu u timu koji se bavi organizacijom aktivnosti u skladištu distributivnog centra DTS-a.

Informacije o praksi:

  • Praksa traje šest meseci sa mogućnošću zaposlenja
  • Radni dan traje osam sati
  • Radi se pet dana u nedelji (ponedeljak-petak)
  • Kandidati prolaze kroz proces selekcije (test, intervju)

Adresa: Prva centralna radna 4, Nova Pazova

Delta Transportni Sistem– DTS je jedna od vodećih logističkih kompanija u Srbiji. Specijalizovani za pružanje transportnih usluga na domaćem i inostranom tržištu, svojim partnerima obezbeđujemo kompletnu ponudu logističko – transportnih usluga i rešenja za sve logističke procese. Pouzdanost i kvalitet usluga koje pružamo potvrđuje dugogodišnja partnerska saradnja sa renomiranim svetskim i domaćim kompanijama.DTS je u stalnoj potrazi za kvalitetnim kadrovima koji su spremni da odgovore izazovima posla i da kroz izvrsnost, inovativnost, integritet, težnju ka najvećim dostignućima podrže dalji razvoj kompanije.

Uslovi    

  • Saobraćajni Fakultet, smer Logistika
  • Prednost imaju studenti završne godine osnovnih studija, apsolventi, diplomci i studenti master studija
  • Obavezno poznavanje MS office paketa
  • Prednost poznavanje engleskog jezika

Način prijave    

Prijave sa kratkom biografijom poslati u roku od 10 (deset) dana od dana objavljivanja konkursa na e-mail adresu:  hr@deltadmd.rs (subject: praksa u DTS-u) i popuniti prijavni formular ovde.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

U procesu selekcije kandidati neće biti neposredno niti posredno diskriminisaniu odnosu na zdravstveno stanje, odnosno invalidnost, pol, boju kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo.

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: