Šansa za diplomce iz Srbije – profesionalni razvoj u internacionalnom poslovnom okruženju

Kompanija Microsoft u Srbiji sa zadovoljstvom najavljuje programe prakse i zapošljavanja za studente završnih godina studija u Srbiji. Programi su bazirani na ideji da se mladima pruži šansa da već tokom studija steknu radna iskustva neophodna za uspešno i sveobuhvatno razvijanje karijere u digitalnom svetu poslovanja.

Iskustva stečena u kompanijama koje svoje poslovanje razvijaju na globalnom nivou, pruža našim studentima mogućnost da efikasno i kvalitetno rade na svom profesionalnom razvoju, u bilo kom poslovnom okruženju.

Zaključno sa 15. novembrom 2016. godine, studenti završnih godina, diplomci i postdiplomci – imaju priliku da se prijave za MACH Project Manager i Intern Project Manager programe.

Više detalja o procesu prijava mogu se pronaći na linkovima https://aka.ms/machserbia i https://aka.ms/internserbia

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»