Razvojni trainee program za menadžere i lidere

Kompanija Invekta Group otvorila je poziv za razvojni treinee program za menadžere i lidere namenjen mladim diplomiranim studentima Ekonomskog i Fakulteta organizacionih nauka. Program traje godinu dana i počinje 1.septembra. Rok za prijave: 26.juli 2016.

Pozicija: Manager assistant
Broj mesta: 4

Razvojni trainee program za menadžere i lidere koji će skratiti vaš put do menadžerskih pozicija.

Kroz nastavni i praktičan deo pokazaćemo vam kako da budete autoritet svojim saradnicima, koja je vaša uloga kao menadžera, situaciono rukovođenje, uloga rukovodioca, kako da budete asertivni, feedback, delegiranje, sistem sastanaka i praćenje učinka, motivacija zaposlenih, razvijanje i vođenje zaposlenih. Ovaj program će vam skratiti put do zaposlenja.

Više informacija na www.invekta.rs

Uslovi

Diplomirali ste u poslednje dve godine ili upravo sada ili samo što niste. Proaktivni ste, dinamični, komunikativni, spremni da iskoristite šansu koja Vam se ukazuje da učite i preuzmete odgovornost za sopstveni profesionalni razvoj i karijeru. Želite da ste baš Vi osoba koja se pita i odlučuje. Umete s ljudima.Cenite vrhunski kvalitet, preciznost i tačnost u radu. Odgovara Vam uređen sistem u kojem postoje jasno propisana pravila i procedure rada. Volite da planirate i organizujete stvari u svom životu. Stalo Vam je da klijent bude zadovoljan. Kao čovek imate poštovanja prema svim ljudima, bez obzira nanjihov status i obrazovni nivo..

Ako ste ovo baš Vi i ako je odgovor DA onda  ste  upravo Vi neko ko odslikava koorporativnu kulturu Invekte i vrednosti za koje se zalažemo.

Način prijave

CV i obavezno motivaciono pismo od čega će zavisiti da li ćemo baš vas pozvati na intervju.

Vašu prijavu pošaljite na: posao@invekta.rs  subject: Program za menadžere, i popunite PRIJAVNI FORMULAR ovde.

Rok za prijavu    26/07/2016
Trajanje    12 meseci
Planiran početak    01/09/2016
Mentorska podrška    da
Plata    da

Izvor: CZRK

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: