Raspisan konkurs za studentsku praksu u Direct Media

U cilju razvoja nove generacije medijskih specijalista i marketinških stručnjaka u okviru Direct Media sistema, Direct Media Srbija je raspisala konkurs za stručne studentske prakse sa mogućnošću zaposlenja najboljih kandidata u beogradskoj kancelariji svoje poslovne mreže.

Na taj način, Direct Media želi da pruži šansu mladim i talentovanim ljudima, budućim liderima advertajzing i medijske industrije, i podrži ih na samim počecima njihovih profesionalnih karijera.

Praksa je predviđena za osam studenta završnih godina fakulteta Beogradskog univerziteta, kojima su vrednosti Direct Media bliske i koji će tokom šestomesečne prakse izoštriti svoj marketinški um radeći sa vrsnim medijskim i marketinškim ekspertima.

Po isteku prakse, a u zavisnosti od učinka, četvoro najboljih čeka zaposlenje u Direct Media, dalji razvoj i nadogradnja stečenih znanja.

Direct Media zapošljava 200 zadovoljnih ljudi, najboljih stručnjaka na osam tržita gde mreža posluje. Zaposleni Direct Medije kao tri najvažnija faktora zadovoljstva navode uslove rada, pozitivno radno okruženje i mogućnosti profesionalnog razvoja. Najuspešniji medijski sistem u regionu smo postali zahvaljujući zaposlenima koji su kreirali korporativnu kulturu u kojoj je samo izuzetno dovoljno dobro.

Izuzetnost ljudi Direct Medije i naše vrednosti se ogledaju u stručnosti, profesionalnoj etici, visokim standardima koje primenjujemo, odgovornosti prema široj zajednici, stalnoj nadogradnji znanja i veština i odnosima poverenja koje negujemo sa našim klijentima.

Zato izuzetnost tražimo i kandidata koji ćete se prijaviti na naš konkurs za studentsku praksu!

Svi koji žele da izoštre svoje marketinški um u Direct Mediji, a ispunjavaju uslove konkursa, mogu aplicirati na mejl adresu praksa@directmedia.rs  do 08.04.2016.

Više informacija o studentskoj praksi, uslovima konkursa i načinu selekcije možete naći u sekciji Konkurs za praksu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: