Mladi bankari u ProCredit banci

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u saradnji sa ProCredit bankom poziva sve diplomirane studente Univerziteta u Beogradu sa interesovanjem da grade karijeru u bankarstvu da se prijave na konkurs za pohađanje Programa mladih bankara.

ProCredit banka je prepoznatljiva na tržištu rada po jedinstvenom programu obuke koju organizuje za diplomirane studente fakulteta svih usmerenja bez obzira da li poseduju radno iskustvo ili ne.

Program mladih bankara predstavlja početak profesionalnog angažovanja u ProCredit banci. To je šestomesečni intenzivan uvodni kurs o teoriji i praksi bankarstva i finansija. Učesnicima je obezbeđen smeštaj, hrana, mesečna stipendija, a onima koji uspešno završe program banka može ponuditi ugovor o radnom odnosu.

Informacije o samom Programu i načinu prijave dostupne su na zvaničnom sajtu ProCredit banke http://www.procreditbank.rs/strana/2351/program-mladih-bankara.

Planirano je da naredni ciklus Programa mladih bankara počne u januaru 2016.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»