Pripravnički staž u advokatskoj kancelariji Jeremić Janković

Evropsko udruženje studenata prava (ELSA) iz Beograda raspisuje konkurs za obavljanje pripravničkog staža za diplomirane pravnike Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu u advokatskoj kancelariji “Jeremić Janković”.

Broj pripravnika: 1 (jedan)

Trajanje: dve godine.
Pripravnički staž u advokatskoj kancelariji će započeti  neposredno nakon odabira kandidata/kinja (najranije 17. oktobra 2016. godine).

Radno vreme: u skladu sa dogovorom.

Mesto obavljanja prakse: u radnim prostorijama advokatske kancelarije, Hadži Prodanova 21, u Beogradu.

Opis poslova: Pripravnički staž će se obavljati u saradnji sa mentorom i drugim zaposlenim licima u kancelariji. Obuhvata upoznavanje sa načinom rada kancelarije, evidencijom predmeta i pisanjem podnesaka, odlazak na suđenja, kao i obavljanje različitih poslova iz oblasti prava kojima se advokatska kancelarija bavi.

Pripravnički staž je plaćen.

Uslovi za učešće na konkursu:

  • status diplomiranog pravnika (Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu)
  • poznavanje engleskog jezika
  • poznavanje rada na računaru
  • ozbiljnost i motivisanost u radu

Kriterijumi izbora: Izbor kandidata/kinja vršiće se na osnovu podataka iz aplikacionog formulara i intervjua koji će biti obavljen sa kandidatima koji su ušli u uži izbor. Posebno će se uzeti u obzir posvećenost i motivisanost kandidata.

Način prijavljivanja:

Popunjen  aplikacioni formular sa naznakom „PRIPRAVNIČKI STAŽ“, poslati na elsastepbeograd@gmail.com do nedelje, 9. oktobra 2016. godine u 2.

APLIKACIONI FORMULAR PREUZMITE OVDE – aplikacioni-formular

Informacije:
Miša Sekulić
elsastepbeograd@gmail.com
(00) 381 63 85 59 444

Za više informacija o advokatskoj kancelariji „Jeremić Janković“ pogledati na:

http://www.jeremic-jankovic.com/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»