Praktikant – WEB Developer

Institut za nuklearne nauke „Vinča“, Škola računara „Vinča“ raspisuje konkurs za praksu na poziciji WEB Developer-a. Rok za prijavu je 27.3.

Lokacija: Kosančićev venac 29, Beograd

Opis

Škola računara i programiranja “Vinča” posluje u sastavu Instituta za nuklearne nauke „Vinča“ Univerziteta u Beogradu. Poznati smo i priznati po kvalitetu koji isporučujemo duže od 30 godina. Posvećeni smo razvoju talenata kroz obrazovanje iz oblasti Informacionih i Digitalnih Tehnologija od 1985. godine. Naš uspeh merimo kroz uspeh naših klijenata.Do danas poverenje nam je ukazalo više od 42.000 zadovoljnih polaznika pa se možemo smatrati liderom i najvećom školom računara na ovim prostorima. Više od 180 velikih preduzeća izabralo je školu računara Vinča“ kao svog poslovnog partnera i svoj trening centar. Škola računara „Vinča“ je Microsoft partner i Certifikovani Autodesk trening centar. (www.VincaSkola.rs)

Pozivaju se zainteresovani kandidati sa Univerziteta u Beogradu sa fakulteta iz grupacije prirodno-matematičkih i tehničko-tehnoloških nauka da se prijave za praksu i učestvuju na projektu razvoja web aplikacija škole računara i programiranja „Vinča“.

Uslovi

  • Znanje HTML, CSS, javascript, PHP (Prednost imaju kandidati sa poznavanjem CMS i Pyton),
  • Poznavanje osnova UI dizajna,
  • Da ima odlične komunikacione veštine i da je fokusiran ka rezultatima
  • Da poseduje diplomu / sertifikat relevantne obrazovne ustanove
  • Da pokazuje proaktivnost, kreativnost, timski duh i fleksibilnost

Način prijave

Uz naznaku (subject) Praksa WebDeveloper poslati CV sa propratnim motivacionim pismom na mejl adresu: posao@vincaskola.rs i popuniti prijavni formular na sledećem linku: http://goo.gl/forms/dwFQt48cpV

Rok za prijavu 27/03/2018

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»