Praktikant u office sektoru

Kompanija Keprom raspisala je konkurs za praksu na poziciji Praktikant u office sektoru. Praksa će se obavljati u Beogradu, Viline vode, a rok za prijavu 25. jun.

Praktikanti u Office sektoru će učestvovati u svim poslovima ovog sektora, kao što su: interna i eksterna komunikacija, evidencije dokumenata, sastanaka, delovodne knjige,arhiviranje, prijem stranaka…i mnoge druge.

Tražimo:

Osobe koje su diplomci ili apsolventi

Potrebna znanja:

Poznavanje osnova poslovne komunikacije
Poznavanje rada na računaru (MS Office, Internet).

Potrebne veštine:

Organizovanost
Komunikativnost

Potrebni stavovi:

Ažuran
Strpljiv
Inteligentan
Pedantan
Odgovoran
Vedrog duha, sa pozitivnim stavom prema kolegama.

Način prijave

Potrebno je da dođu do direktnog linka i popune Upitnik: http://www.kepromgroup.com/hr/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»