Praktikant – Menadžer za operativne pravne poslove

Praksa za studente prava na poziciji Praktikant – Menadžer za operativne pravne poslove u kompaniji Delhaize. Rok za prijavu 19.05.2017.

Broj mesta: 2
Lokacija: Jurija Gagarina 14, Belvil

Opis    
1. Definiše i koordinira procesima iz oblasti trgovine, zaštite potrošača, oglašavanja, komercijalnih ugovora, pravilima finanijskog poslovanja, kao i upravnim postupcima u okviru definisanihoblasti;

2. Kreira nacrte i kontroliše dalju izradu dokumentacije neophodne za komunikaciju sa pravosudnim i upravnim organima za sva pitanja iz oblasti operativnih pravnih poslova, kao I prava intelektualne svojine, zaštite podataka, IT-ja i drugo;

3. Radi na izradi i organizuje izradu komercijalnih i drugih akata u skladu sa instrukcijama I potrebama posla za potrebe poslovnih partnera i Društva;

4. Radi na izradi opštih akata, odluka, rešenja, sporazuma, protokola, dopisa i drugih akata Društva

5. Sprovodi definisana interna pravila i procedure u poslovanju sa poslovnim partnerima

Profil kandidata:

 • Završene osnovne akademske studije na Pravnom fakultetu, bez radnog iskustva u struci
 • Napredni nivo znanja engleskog jezika
 • Neophodno poznavanje rada u Microsoft Office paketu
 • Analitičnost i orijentisanost na detalje
 • Izražena briga o klijentu
 • Spremnost na rad u dimaničnom okruženju
 • Visoka orijentacija na timski rad

Trajanje prakse: 12 meseci

Način prijave    
1. Prijavi se za praksu putem naše online prijave na http://posao.delhaize.rs/ i izaberi konkurs “Praktikant – Menadžer za operativne pravne poslove”.

2. Popuni prijavni formular za evidenciju prijave na linku: http://goo.gl/forms/dwFQt48cpV

Rok za prijavu    19/05/2017

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

 • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
 • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
 • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
 • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
 • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»