Praktikant-Administrativna i projektna podrška u realizaciji usluga Nemačko-srpske privredne komore

Nemačko-srpska privredna komora raspisuje konkurs za Praktikanta-Administrativna i projektna podrška u realizaciji usluga Nemačko-srpske privredne komore.

Opis

  • Podrška u pripremi, organizaciji i realizaciji poslovnih događaja ispitivanje tržišta aktualizacija baza podataka
  • Predviđena je novčana nadoknada na osnovu broja radnih sati – isplata preko studentske zadruge u skladu sa zakonom (minimalna naknada, mesečno oko 20.000 RSD)

Uslovi

  • studenti Univerziteta u Beogradu, prednost će imati kandidati sa studija ekonomije i menadžmenta
  • poznavanje rada na računaru (MS Office paket)
  • poznavanje nemačkog jezika je prednost

Način prijave

Mole se zainteresovani da CV dostave na mail: anocic@ahk.rs i nakon izvršene prijave popune formular na linku: http://goo.gl/forms/dwFQt48cpV

Napomena: Ohrabruju se rane prijave i svi kandidati će biti razmatrani sukcesivno do isteka roka za prijavu odnosno do popune mesta. Svi kandidati će ostati u bazi Nemačko-srpske privredne komore i biće obavešteni o novim prilikama za praksu u sledećim ciklusima.

Rok za prijavu 10/12/2017
Trajanje 3 meseca , uz mogućnost produžetka na još 3 meseca
Mentorska podrška Da
Plata Da, mesečno oko 20.000 RSD

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»