PRAKSAM: Otvoreno 8 novih pozicija

Ako želite da steknete iskustvo u struci, da unapredite svoja znanja i veštine, postanete konkurentniji na tržištu rada i povećate sebi šanse za zaposlenje, na pravom ste mestu! Otvoreno je 8 novih pozicija za radne prakse na teritoriji Beograda i Kragujevca!

Pozivamo studente završnih godina i nezaposlene mlade da se prijave za učešće u programu radnih praksi koji sprovodi  Beogradska otvorena škola u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije, a uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta.

Opšti uslovi konkursa:

  • Odlične komunikacijske veštine
  • Spremnost na timski rad
  • Odgovornost i preciznost u radu
  • Rad pod pritiskom

Pored prilike za učenje i sticanje radnog iskustva kroz četvoromesečnu praksu, Beogradska otvorena škola će mladim praktikantima obezbediti i skromnu novčanu nadoknadu u iznosu troškova toplog obroka i lokalnog prevoza, kao i mogućnost za profesionalno povezivanje i umrežavanje. Izabranim praktikantima će biti dodeljen mentor/i iz privrednog društva u kojem se realizuje praksa.

Rok za prijavu je 17. septembar 2015. godine.

Pronađite odgovarajuću poziciju i prijavite se OVDE

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»