Praksa za studente Saobraćajnog fakulteta u Er Srbiji

Kompanija Er Srbija (Air Serbia) u saradnji sa Saobraćajnim fakultetom organizuje šestomesečnu praksu u odeljenju letačkog operativnog inžinjeringa za studente završnih godina i master studije. Rok za prijavu je 20. januar.

Kao uslovi za prijavu navode se:

  • studiranje na modulu za vazdušni saobraćaj i transport
  • napredni nivo korišćenja „Adobe Acrobat“ i „MS Office“ paketa
  • tečno govorenje engleskog jezika

Zainteresovani studenti treba da pošalju biografiju, motivaciono pismo i broj indeksa na adresu vicedean.std@sf.bg.ac.rs sa naslovom „Air Serbia praksa u odeljenju letačko operativnog inžinjeringa“, saopštio je Saobraćajni fakultet.

Praksa je deo programa Er Srbije „Mladi na prvom mestu“.  U okviru njega potpisan je memorandum o saradnji sa Ekonomskim, Saobraćajnim, Elektrotehničkim i Mašinskim fakultetom Univerziteta u Beogradu i Vazduhoplovnom akademijom.

Program osim prakse obuhvata predavanja, radionice, periodične organizovane posete kompanij, rad na projektu, pisanje naučnih i diplomskih radova uz mentorstvo zaposlenog u kompaniji.

Izvor: tangosix.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»