Praksa za studente i diplomirane studente sa prebivalištem na teritoriji opštine Čukarica

Univerzitet u Beogradu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva studente da se prijave na konkurs za praksu u organizaciji Kancelarije za mlade GO Čukarica i Centra za mlade "Čuka". Praksa će se odvijati u odeljenjima Opštinske uprave (ekonomija, pravo, arhitektura, građevinarstvo, IT sektor, političke nauke i kultura). Rok za prijave je 28.02.2017.

Program stručne prakse namenjen je studentima završnih godina i diplomiranim studentima sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji opštine Čukarica, i odvijaće se u periodu od 6. marta do 31. maja 2017. godine.

Zainteresovani kandidati svoje prijave mogu slati do 28. februara. Poptrebno je poslati radnu biografiju sa fotografijom na e-mail: czmcuka@gmail.com i naglasiti za koji sektor se aplicira.

Cilj ovog projekta je da se praktikantima omogući da kroz tromesečnu stručnu praksu u izabranom odeljenju steknu prvo praktično iskustvo i znanje koje će im biti od koristi u daljoj profesionalnoj karijeri.

Više informacija možete dobiti putem telefona: 011/30 52 245 i 011/30 52 177.

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»