Praksa za studente društveno-humanističkih nauka

Kompanija FERON u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente treće godine fakulteta društveno-humanističke grupacije da se prijave za praksu na poziciji: Administrativni asistent. Rok za prijave: 10.februar 2016.

Opis

  • Sređivanje baze podataka
  • Izrada jedinstvenog registra podataka
  • Poslovna korespodencija

Praksa traje tri meseca, tri puta nedeljno po 4h/dnevno (radni dani i vreme su fleksibilni i moguće ih je prilagoditi potrebama izabranog kandidata/kinje). Po završetku prakse postoji mogućnost produženja ugovora u vidu plaćene radne prakse.

Praktikant će biti angažovan na realizaciji baze podataka i jedinstvenog registra podatka. Za potrebe obavljanja zaduženja obezbeđena je adekvtna obuka. Ovim projektom nije predviđena nadoknada za praktikanta/kinju. Po završetku prakse dobija se potvrda koju je moguće iskoristiti i regulisanje redovnih obaveza na fakultetu – obavezna radna praksa.

Uslovi

Studenti treće godine fakulteta iz grupacije društveno-humanističkih nauka Univerziteta u Beogradu

Način prijave

Poslati CV na office@feron.rs sa naznakom (subject)  FERON PRAKSA

Rok za prijavu je 10.02.2016.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»