Praksa za pravnike u kompaniji Delhaize

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva diplomirane pravnike da se prijave na šestomesečnu praksu u kompaniji Delhaize Srbija.

Ukoliko ste nedavno završili Pravni fakultet i nemate radnog iskustva u struci, iskoristite priliku da steknete relevantno iskustvo kroz ovaj šestomesečni program!

Rok za prijave je 1.11.2016.

Poslodavac/organizacija    Delhaize Serbia d.o.o.
Pozicija    Stručni saradnik za pravne poslove / praksa
Broj mesta    1
Lokacija    Beograd, Jurija Gagarina 14

Opis posla za koji se praktikant obučava:

1. Vrši upis/ brisanje založnih prava na nepokretnostima
2. Vrši upis prava svojine u katastar nepokretnosti i obavlja neophodne poslove za legalizaciju nepokretnosti društva
3. Prikuplja dokumentaciju i podnosi zahtev za upis prava svojine na nepokretnostima i legalizaciju nepokretnosti
4. Zastupa društvo u relevantnim postupcima pred nadležnim državnim organima
5. Izrađuje ugovore koji se odnose na kupoprodaju i zakup nepokretnosti, tehničko održavanje i pružanje usluga

Uslovi:

– Završen Pravni fakultet, bez radnog iskustva u struci
– Poznavanje MS Office paketa
– Poznavanje engleskog jezika

Trajanje prakse: 6 meseci

Način prijave

CV možete proslediti na mail: razvoj.zaposlenih@delhaize.rs, subject: Stručni saradnik za pravne poslove – praksa do 01.11.2016. uz popunjavanje online upitnika za evidenciju prijave, ovde.

Rok za prijavu    01/11/2016
Trajanje    6 meseci

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»