Praksa za filologe

Obaveštavamo vas da je u okviru realizacije programa „Grčkom inicijativom do radnog iskustva“ – programa tromesečne prakse za studente završnih godina osnovnih i master studija različitih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu otvorena prilika za sticanje radnog iskustva za dva studenta Filološkog fakulteta u Olimpia dijagnostičkom Centru.

„ODC Dijagnostički centar“  u saradnji sa Univerzitetskim centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva studente zainteresovane za obavljanje prakse i sticanje radnog iskustva na poziciji „Office Assistance“ da se prijave na konkurs.  Potrebno je da kandidati naprave nalog u zoni za studente, dodaju svoju biografiju i izvrše prijavu do 12.marta na portalu www.studentskapraksa.com.  

Tokom prakse u trajanju od tri meseca student će uz mentorsku podršku  u ovom najsavremenijem centru za specijalističke preglede žena obavljati administrativne poslove u ordinaciji (popunjavanje neophodne dokumentacije, odlazak u poštu, itd), radiće sa pacijentima (kompletna procedura od momenta zakazivanja, dolaska, u toku pregleda i po završetku pregleda) i predstavljaće ordinaciju potencijalnim partnerima i klinikama.  Neophodno je znanje grčkog jezika sa poznavanjem engleskog jezika.

U pitanju je još jedna kompanija članica „Helenskog Privrednog Udruženja Srbije koja se priključila programu „Grčkom inicijativom do radnog iskustva“ u ovoj godini. 

Pogledajte više aktuelnih konkursa za praksu na stranici Baza praksi.

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: