Praksa za filologe

Obaveštavamo vas da je u okviru realizacije programa „Grčkom inicijativom do radnog iskustva“ – programa tromesečne prakse za studente završnih godina osnovnih i master studija različitih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu otvorena prilika za sticanje radnog iskustva za dva studenta Filološkog fakulteta u Olimpia dijagnostičkom Centru.

„ODC Dijagnostički centar“  u saradnji sa Univerzitetskim centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva studente zainteresovane za obavljanje prakse i sticanje radnog iskustva na poziciji „Office Assistance“ da se prijave na konkurs.  Potrebno je da kandidati naprave nalog u zoni za studente, dodaju svoju biografiju i izvrše prijavu do 12.marta na portalu www.studentskapraksa.com.  

Tokom prakse u trajanju od tri meseca student će uz mentorsku podršku  u ovom najsavremenijem centru za specijalističke preglede žena obavljati administrativne poslove u ordinaciji (popunjavanje neophodne dokumentacije, odlazak u poštu, itd), radiće sa pacijentima (kompletna procedura od momenta zakazivanja, dolaska, u toku pregleda i po završetku pregleda) i predstavljaće ordinaciju potencijalnim partnerima i klinikama.  Neophodno je znanje grčkog jezika sa poznavanjem engleskog jezika.

U pitanju je još jedna kompanija članica „Helenskog Privrednog Udruženja Srbije koja se priključila programu „Grčkom inicijativom do radnog iskustva“ u ovoj godini. 

Pogledajte više aktuelnih konkursa za praksu na stranici Baza praksi.

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»